ARIE-plicht Zelf-check

Reading Time: < 1 minuut

DG-360° bied u gratis een ARIE-plicht zelf-check aan.

Voor wie is deze ARIE-plicht Zelf-check?

Bedrijven die ónder de Seveso drempels liggen (minder dan ca. 100 ton gevaarstoffen) maar boven de ARIE drempels liggen (meer dan ca. 33 ton gevaarstoffen). ARIE bedrijven moeten zich melden, waarna ze een aanvullende aanvullende Risico Inventarisatie & Evaluatie (ARIE) moeten doen én waarna ze een VeiligheidsBeheerSysteem (VBS) moeten gaan voeren, iets wat eerder alleen voor Seveso bedrijven verplicht was.

Wij laten u binnen 1 dag weten of uw bedrijf ARIE-plichtig is, of niet.

U bent geen Seveso bedrijf want u slaat niet erg grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen op. Toch weet u niet of met de hoeveelheden die uw bedrijf opslaat of de ARIE-plichten van toepassing zijn op uw bedrijf. Voor u maakten wij deze zelf-check.

Hoe werkt het?

1. U vult onze checklist in en ziet direct of uw hoeveelheden drempelwaarden overschrijden.

2. Met de door u ingevulde gegevens voeren wij gratis en binnen 1 werkdag een aanvullende berekening uit waarmee we bepalen of u ARIE-plichtig bent of niet.

Gebruik nu onze Zelf-check en krijg duidelijkheid!

What does the new environmental law change for BRZO companies?

Reading Time: < 1 minuut

Lees in onze whitepaper: ‘What does the new environmental law change for BRZO companies?‘ de impact van de nieuwe Omgevingswet op BRZO-bedrijven.
Met de invoering van de Omgevingswet op 1 januari 2024, staan BRZO-bedrijven voor enkele belangrijke veranderingen.


Deze whitepaper biedt essentiële inzichten om uw bedrijf succesvol aan te passen aan de nieuwe regelgeving.


Ontdek hoe de naamswijziging van BRZO naar Seveso, de integratie van vergunningstelsels, en de digitalisering via het Digitaal Stelsel Omgevings-wet (DSO) uw bedrijf zullen beïnvloeden.


Bereid uw bedrijf voor op een toekomst waarin veiligheid en milieu centraal staan, en ontdek de kansen die deze wet biedt op het gebied van innovatie en maatschappelijke betrokkenheid.

What does the new environmental law change for BRZO companies?

De omgevingswet slogan: Onze omgeving maken we samen. Met rond gekleurd logo in groen en oranje. de-nieuwe-omgevingswet-wat-verandert-er-voor-brzo-bedrijven
en_US